GoRent a CAR - Inchirieri auto
Pentru rezervari rapide - SUNA ACUM: (+40) 742 46 46 46Inchirieri auto la cele mai bune preturi .

Grabeste-te ! Ofertele bune expira ! Reduceri de pana la 50% pentru rezervarile online! .

Inchirieri auto Suceava

Km nelimitati
Fara taxe ascunse
Asigurari Full CASCO

  Suceava este municipiul de reședință al județului cu același nume. Suceava află în nordul României, localitatea aflandu-se în sudul regiunii istorice Bucovina. Orașul este situat în Podișul Sucevei, pe cursul râului cu același nume, la 21 km distanță de vărsarea în Siret.

  Datorită diversității etnice și religioase de dinaintea celui de Al Doilea Război Mondial, Rudolf Gassauer numea Suceava ,,o Austrie în miniatură”.

  Municipiul Suceava este unul dintre cele mai vechi și importante orașe ale României si este tranzitat de drumul european E85 (DN2), care asigură legătura rutieră cu București, față de care se află la 432 km. Magistrala CFR 500 străbate orașul, care este nod feroviar, de aici desprinzându-se linia ferată către Transilvania. Deasemeni Suceava are un Aeroport International numit Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava de pe care se efectueaza curse regulate atat catre alte orase din tara cat si catre mari orase din Europa.

  Scurt istoric
  Suceava se numără printre cele mai vechi și mai importante așezări ale României. A fost atestată documentar în anul 1388, în vremea în care domn al Moldovei era Petru al II-lea Mușat, cel care a mutat capitala de la Siret la Suceava. A îndeplinit rolul de capitală a Principatului Moldovei timp de aproape două secole, până în 1565. Istoria așezării se leagă de numele câtorva dintre cei mai cunoscuți voievozi ai Moldovei, precum Alexandru cel Bun, Ștefan cel Mare și Petru Rareș. Între 1774 și 1918, Suceava a fost un oraș în Imperiul Austriac (ulterior Austro-Ungaria), făcând parte din Regatul Galiției și Lodomeriei și Ducatul Bucovinei. În această perioadă, a îndeplinit rolul de localitate de frontieră austro-ungară cu Regatul României.

  În secolul al XX-lea, orașul se extinde prin înglobarea localităților limitrofe Burdujeni și Ițcani, devenite cartiere. În perioada comunistă, are loc un amplu proces de industrializare a Sucevei, a cărei populație crește de peste zece ori.

  Suceava a primit rangul de municipiu în anul 1968. La recensământul din 2011, avea o populație de 92.121 de locuitori, fiind al 23-lea cel mai mare centru urban al României.

  Aeroportul International „Ștefan cel Mare” Suceava

  Aeroportul International „Ștefan cel Mare” Suceava, cunoscut informal și ca Aeroportul Salcea, se află situat în estul județului Suceava, la o distanță de 12 km est de centrul municipiului Suceava și la 30,5 km vest de centrul municipiului Botoșani. Accesul rutier către aeroport se realizează pe drumul european E58 (DN29), care leagă Suceava de Botoșani. Cea mai apropiată stație de cale ferată este Gara Suceava, situată la aproximativ 9 km distanță, în cartierul sucevean Burdujeni. Aeroportul se află la o altitudine de 419 metri.

  Începând din data 12 noiembrie 2015, compania națională TAROM a reluat cursele directe București – Suceava – București.
  Cu un an mai tarziu au fost deschise si curse ca: Antalya (charter sezonier), Milano/Bergamo (Aeroportul Internațional Orio al Serio) din 3 august 2016 și Londra/Luton din 19 august 2016. Urmand Treviso din 18 martie 2017, Bologna din 28 martie 2017 și Roma din 28 martie 2017 efectuate de WizzAir și Torino din 19 iulie 2017 efectuată de TAROM. In anul 2018 au fost inaugurate următoarele curse: Bodrum (charter sezonier) din 5 iunie de compania turcă Tailwind Airlines și spre Zakynthos în Grecia (charter sezonier) din 12 iunie.
  In anul 2019 pe aeroportul suceavean s-au deschis cursele spre Monastir (charter sezonier) de compania Nouvelair, spre Hunghada (charter sezonier) efectuata de compania Air Bucharest si spre orasul german Memmingen efectuata de compania Wizz Air aceasta avand 3 curse pe saptamana.

  GoRent Inchirieri auto Suceava

  La sfârșitul anului 2018 s-a semnat contractul pentru construirea unui nou terminal și mărirea celui existent. Datorita cererii din ce in ce mai mari pentru servicii de calitate, in cazul nostru, masini noi si transparenta totala, ne-am extins si incepand cu anul 2019. Livram masini pentru inchiriere atat in Suceava cat si clientilor care doresc predare sau preluarea autovehiculului in cadrul aeroportului. Punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de auto de inchiriat, in general masini noi, cu cel mult 3 ani vechime. Datorita cererii pietii am incercat sa acoperim dorintele clientilor nostri  de a scapa de griji cu 3 tipuri de asigurari CASCO auto. Astfel am reusit sa inlaturam atat partial cat si total garantia pentru masina inchiriata.

  Mai jos veti gasi o lista cu masinile disponibile pentru inchiriere din parcul de inchirieri auto Suceava si Suceava aeroport. Avand in vedere dezvoltarea companiei GoRent Inchirieri Auto va asiguram ca vom gasi intotdeauna masina potrivita nevoilor dumneavoastra.


  Call Now Button